CNN vesti na Nokia telefonima

Bez autora
Jun 27 2011

Finska Nokia je objavila da će pružati usluge mapiranja za TV mrežu CNN International News. Ta saradnja će nadograditi iskustvo koje su dve kompanije stekle tokom britanskog kraljevskog venčanja krajem aprila, kada je američka mreža koristila Nokia trodimenzionalne mape na svojim platformama.Nokia je saopšila i da će njeni korisnici moći da koriste aplikaciju koja će im omogućiti pristup međunarodnim CNN izveštajima, kao i direktno gledanje video sadržaja preko Interneta.

CNN vesti na Nokia telefonimaFinska Nokia je objavila da će pružati usluge mapiranja za TV mrežu CNN International News.

Iz kompanije je saopšteno da će ta saradnja nadograditi iskustvo koje su dve kompanije stekle tokom britanskog kraljevskog venčanja krajem aprila, kada je američka mreža koristila Nokia trodimenzionalne mape na svojim platformama.

Nokia je saopšila i da će njeni korisnici moći da koriste aplikaciju koja će im omogućiti pristup međunarodnim CNN izveštajima, kao i direktno gledanje video sadržaja preko Interneta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik